Skocz do zawartości

kamilak

Smakowicze
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia kamilak

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • core_badges_ Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. witam dzieki za przepis bardzo fajny i łatwy dzieki ina 12
  2. kamilak

    Kluski Z Makiem

    cześć lepiej wymieszac odrazu jak kluski ciepłe to wtedy sie fajnie miesza bo jak zostawisz zimne kluski to nie bardzo sie miesza jak dasz miód to sie zrobią grudy jak nie masz miodu to możesz dac cukier ale puder bo taki zwykły to bedzie czuc między zębami ale z miodem lepsze smaczenego pa możesz zrobic dzień wczesniej ale musisz odrazu wymieszac zrób to zobaczysz jak ci wyjdzie
  3. kamilak

    Kluski Z Makiem

    cześć ja robie tak ze ciasto na kluski to takie jak na makaron mąka jaja sól woda ciepła i wycinam w kształcie rombu takie malutkie mase makowa robie sama mak ugotowac i przekręcic 2 razy przez drobne sitko do tego sparzone rodzynki, morele kroje drobno suszone, orzechy włoskie drobno kroje i oczywiscie miód cukru już nie daje bo jest miód mozna dac miesznake bakaliowa ale wszystko trobno kroić smacznego napisz czy wyjdzie mozna zrobic wczesniej jak postoi to lepsze tylko miód do klusek trzeba dac zaraz jak kluski sie ugotują do cepłych żeby sie rozpuścił i wszystko dodać to sie fajnie połączy pa
  4. dzięki za przepis troche czytałam o karpiu w galarecie ale pierway raz sie spotkałam zebu go włożyć do octu czy on nie bedzie za ostry?
  5. czy ktos zna sprawdzony przepis na karpia w galarecie pozdrawiam dzięki
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.