Skocz do zawartości

emilenka

Smakowicze
  • Postów

    23
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta

Osiągnięcia emilenka

Ciekawy

Ciekawy (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. emilenka

    Ciasto Z Chalwa

    Jeslitaktokoniecznie daj fotkę! to zadziała na moej zmysły :grin:
  2. A na ciasto drożdżowe bez wyrabiania Iny można dać?
  3. Hej, zrobiłam cukinię ala ananas wg przepisu z forum. wyszła mniam mniam paluszki lizać :grin: ale mam problem co dalej? że do ciasta... ale jakiego? w jaki sposób? nie chcę jej wsadzać w galaretkę... Napiszcie mi dobre duszyczki co z nią robicie.
  4. emilenka

    Frużelina

    O dzięki :P własnie mi przypomnialeś że jednak jestem blondynką...
  5. emilenka

    Frużelina

    Jak domowym sposobem zrobić frużelinę?
  6. Kasiu kupiliśmy jednak zelmera o mocy 350 w. Zobaczymy jak się będzie sprawował ;)
  7. emilenka

    Krokodyl

    nuu a inaczej sie nie da?
  8. emilenka

    Krokodyl

    Kolejne nie są już tak urodziwe i proste w wykoniu. Podaję linka : http://perfect-cake-ideas.com/documents/clown.html Jeśli którejś sie coś uda proszę się koniecznie pochwalić!
  9. emilenka

    Krokodyl

    No przeca nie robiłam sama, fotki wyszperane w necie! Zrobisz sama wg uznania i koniecznie pokaż swoje dzieło :P Ja bym miala problem z masa... bo niby jak zrobic zielona????
  10. emilenka

    Krokodyl

    w sklepie widziałam zielony krem dekoracyjny schwartau, używał ktoś ? w przeciwnym razie pozostaje jedynie barwnik spożywczy. zdjęcia oczywiście nie są moje, sciagnięte z googli ( żeby nie bylo :P)
  11. emilenka

    Pomocy

    Zdecydowanie najłatwiej będzie posłuzyć się biszkoptem, kształty jak na zdjęciach. Wybierałam z google images takie proste do zrobienia. Udekorowałam bym zielonymi drażetkami albo cienka warstwa galaretki. I koniecznie dołozyłam bym czerwony jęzor. aa nie umiem wstawic obrazków! umiem :P
  12. Mhmm taki do ręki? Mam brauna i jak dla mnie mało poręczny. Chyba jestem tradycjonalistką... miksera wciąż nie mam a tu tyle dobrych ciast do pieczenia...
  13. Też lubie robić kokosanki. Zastanawiam się, czy ciasto rozsmarowane na calej blaszcze i upieczone jako cienki placek mogłoby stanowić warstwę w biszkopcie z masami? nie będzie się za bardzo łamać przy krojeniu? jak myślicie?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.