Kaduk Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam! Mam spory zapas czekolady mlecznej, który chciałbym wykorzystać w fondue. Jak można ją rozpuścić od razu w fondue? Bez kąpieli wodnych i innych naczyń. Śmietanka, masło? Jeśli tak to jakie. Dotychczas podjąłem jedną próbe z samą czekoladą i niestety się przypala. Cytuj
Cranberry Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja rozpuszczam w kąpieli wodnej, dodaję śmietankę do deserów, cynamon i chili. Później przelewam do founde dopiero ale czy tak jest prawidłowo to nie wiem :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.