aneczka1984 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Cześć, mam takie małe pytanko. Potrzebuje małej porady, otóż chciałam poczęstować gości bezami i przy tym zabłysnąć. Znalazłam już w jaki sposób zabarwić je na pomarańczowo lub czerwono-różowo, wystarczy dodać trochę syropu do masy. A jak uzyskać zielone lub niebieskie? Jakieś pomysły? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj
Cranberry Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Można kupić naturalne barwniki spożywcze w przeróżnych kolorach ;) Cytuj
aneczka1984 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Można kupić naturalne barwniki spożywcze w przeróżnych kolorach ;-) A gdzie sie takie barwniki kupuje? Cytuj
Cranberry Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Ja u siebie w sklepach nie znalazłam niestety więc zamówiłam na allegro. jest ich bardzo dużo..w proszku, w żelu, w płynie :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi