Azalka Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Składniki: 6 białych kiełbasek, oliwa z oliwek. Sos: 3/4 szklanki keczapu pikantnego, 4 ząbki czosnku przepuszczonego przez praskę, 2 łyżki sproszkowanej czerwonej ostrej papryki, 1 łyżkę oregano, 1 łyżkę tymianku, 0,5 łyżki soli, 0,5 łyżeczki zmielonego białego pieprzu, 0,5 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu. W miseczce połaczyć składniki sosu. Kiełbaski posmarować oliwą i podpiec na grillu. A następnie smarować sosem przewracając od czasu do czasu aż się zrumienią. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.