Skocz do zawartości

Grillowane białe kiełbaski


Azalka

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 6 białych kiełbasek, oliwa z oliwek. Sos: 3/4 szklanki keczapu pikantnego, 4 ząbki czosnku przepuszczonego przez praskę, 2 łyżki sproszkowanej czerwonej ostrej papryki, 1 łyżkę oregano, 1 łyżkę tymianku, 0,5 łyżki soli, 0,5 łyżeczki zmielonego białego pieprzu, 0,5 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu. W miseczce połaczyć składniki sosu. Kiełbaski posmarować oliwą i podpiec na grillu. A następnie smarować sosem przewracając od czasu do czasu aż się zrumienią. Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.