Pijey90 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam, znalazłem w internecie kilka przepisów na nalewkę z jagód niby składniki te same ale strasznie różnią się ilością dodanego alkoholu, np w jednym czytałem że na 1kg jagód dajemy szklanke wódki a w innym na tą samą ilość jagód szklanke wódki i szklanke spirytusu :blink: czy macie może jakiś sprawdzony przepis który sami/same używacie i wam smakuje? z góry dzięki :cool: Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mój sprawdzony przepis KLIK Nam smakowała ta nalewka, pozdrawiam :) Cytuj
Pijey90 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 dzięki bardzo ;-) nie wiedziałem że to sie robi aż ponad pół roku :blink: ale trudno poczekamy, jeszcze raz dzieki :happy: Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 proszę bardzo :) tak, trochę to trwa, bo nalewka musi się przegryźć :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi