punani Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Proponuję Wam mega mix dietetyczny, wykorzystujący wiele technik. Nazwałam go dieta według Pauliny 🙂 Zaczynamy: Żywienie: Zrezygnowałam z wszelakich fast-food-ów, słodyczy itd. Zaaplikowałam błonnik, jogurt na śniadanie z musli, na obiad: białe mięso, ziemniaki (tak ogólnie krytykowane), na kolację z kolei jem kanapki z czoskiem, pomidorami, rzodkiewką - ogólny mix warzywny. Suplementacja: Tak korzystam z suplementów, szczególnie zauważyłam, że sprawdzają się, gdy idzie się spać, wpsomagają nasze trawienie, regenerują wartwę tłuszową. Ćwiczenia: Codziennie minimum 30-40 minut poświęcam ćwiczeniom. Na ogół sa to lekkie rzeczy typu pompki damskie, spacery, truchtanie i jakieś przysiady. Bardziej mi chodzi, abym nie zapomniała czym jest ruch. Dodatkowe informacje: Wykonuje kalendarium postępów. Ważę się codziennie i wpisuję do programu na komputerze. Dzięki dyscyplinie bardziem chce mi się starać. 1 Cytuj
Gość Kama1 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Jeśli na kolację jesz czosnek to niewatpliwie Twój meżczyzna ma ochodę się przytulać ;D pozatym tak wygląda rozsądnie ;) Masz zamiar zwiększać ilość ćwiczeń? Cytuj
wykipialmimakaron Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Według mnie wygląda słabo, jeśli jesz codziennie to samo :) Nie nudzi Ci się? Ziemniaki w mundurkach zachowują swoje wartości odżywcze, ale od nich znacznie zdrowsze są kasze. Nie chcę tu być hejterem, bo nie o to chodzi. Założenia wydają mi się całkiem spoko. Jedyne co, to różnorodność słaba. Jak postępy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi