madalina Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Podejrzałam przepis na szpinak sprzed trzech lat. Fajny. My robimy to tak: Spinacz mrożony lub swieży ugotowany (bez soli, ziemniaki też tak gotuję bo inaczej wypłukuje się potas wymagany przez mięśnie), odsączony podsmażamy na oleju, solimy :smile:, wbijamy jajka (ile kto woli) i dodajemy wczesniej zasmażoną na maśle bulkę tartą. Pyhotka. Ale tak pytając na marginesie, czy ktoś wie jak zastąpić jajka w pieczeniu ciasta ? Podobno mąka sojowa i ewentualnie zmielony sezam. Hętnie poznam nowe sposoby. Miłego smakowania, Madelina Edytowane 15 Grudnia 2013 przez madalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.