Skocz do zawartości

Dzem Truskawkowy Bez Konserwantów


UlaKurczak

Rekomendowane odpowiedzi

  • 5 tygodni później...

Warto dodać pektyne jak robisz dżemy. Przykładowo truskawkowy dżem nie bardzo chce się zrobić twardy i zwięzył tylko sie leje, dodaje się wtedy niby duzo cukru ale za słodki dżem to też nic dobrego. Wtedy warto dodać właśnie pektyny, która zrobi go bardziej stabilnym.

Edytowane przez Kejt
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.