skrzyppek Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Witam Zrobiłem pasztet z królika i zapomniałem sparzyć wątróbkę (też z królika) wrzątkiem czy ma to jakieś znaczenie tzn czy pasztet będzie dobry będę go piekł przez 1,5 h w temp 180 c pozdr Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Witam, przeczytałam różne przepisy na pasztet z królika, i tak: jeśli używa się wątróbki drobiowej, wieprzowej lub wołowej to nie jest wymagane sparzenie jej, natomiast w przypadku wątróbki z królika, to tak. Hmm... to teraz czasu już się nie cofnie, trzeba poczekać na konsumpcję i zobaczymy czy pasztet będzie dobry... Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.