Aszek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam Jutro w szkole jest zjazd zawodowych kucharzy i ja + paru znajomych z klasy zostalismy wytypowani do reprezentowania naszej klasy na owym zjezdzie . Tematem przewodniczącym będą mięsa , czy moglibyscie napisac podstawowe wiadomosci o miesie ? , chodzi mi o najczesciej uzywane przyprawy do mięs , sposoby przygotowywania mięs , czas , rodzaje . Nie mówie , że nie wiem niczego , jakas wiedze mam , ale nie chciał bym zrobic wstydu sobie i mojej klasie . Za pomoc serdecznie dziekuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.