Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Składniki: • 1 torebka galaretki truskawkowej • 1 torebka galaretki agrestowej • 1 torebka galaretki cytrynowej • 1 duże opakowanie serka homogenizowanego Sposób wykonania: Galaretki truskawkową i agrestową przyrządzić zgodnie z przepisem ale dodając mnie wody niż zalecane (o około 1/3-1/2 mniej). Gdy zastygnie pokroić w kosteczkę. Galaretkę cytrynową rozpuścić w 1 szklance gorącej wody, a gdy ostygnie ale jeszcze nie zacznie się zsiadać, zmiksować ją z serkiem homogenizowanym. Wymieszać z pokrojonymi galaretkami. Przełożyć do formy wyrównać wierzch i wstawić do lodówki. * Można wykorzystać inne smaki galaretek, ten zestaw wybieram, bo kolorystycznie ładnie wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.