Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
elusia

gotowanie napłycie indukcyjnej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam płytę indukcyjna, jak gotowac? Rosół wyszedł mętny, a jak gotowałam na małej mocy to się nie ugotowało, warzywa twarde.Nie mam odwagi na inne zupy.Moze ktoś z Was ma do czynienia z taką nowością? Proszę o pomoc,z góry dziękuję. 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Pamiętam jak po całym życiu gotowania na gazowej musiałam się przerzucić na indukcję... na początku też mi szło opornie ale to raczej kwestia braku wyczucia. Z czasem doszłam do tego że mogłam "przyporządkować" poziom z indukcji na odpowiadającą mu moc kuchenki gazowej. Dalej poszło jeszcze lepiej bo nauczyłam się korzystać z dodatkowych funkcji typu Powerboost i wszystko gotuję dwa razy szybciej niż na gazowej ;) Jednak faktycznie bardzo ważne jest żeby mieć dobre i przede wszystkim dostosowane do indukcji garnki jak wspominała pietruszka_21.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×