Smakija Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Szukam przepisów na przekąski z kozim serem. Mój mąż kupił cztery serki kozie Chavroux twarogowe i szukam inspiracji na przekąski. W weekend maja byc u nas znajomi, a ja znalazłam tylko 2 przepisy (z pieczonymi kawałkami bagietki i zawinięty w szynkę parmeńską), podpowiecie więcej co z tym serkiem mogę zrobic? Cytuj
Marikka Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Tak na dobrą sprawę chavorux można podawać na tysiące sposobów. Jeżeli chodzi o lekkie przystawki, można wykorzystać go jako farsz do ciasta francuskiego, świetnie komponuje się z warzywami, wobec czego mamy szansę na stworzenie przepysznych sałatek, można go również podać na małych tostach np. z oliwkami. Pomysłów może być tutaj mnóstwo :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi