Skocz do zawartości

Chleb pszenno-żytni na drożdżach


Rekomendowane odpowiedzi

Pyszny chlebek z chrupiącą skórką.

Składniki:
200 g mąki żytniej typ 2000
300 g mąki pszennej razowej typ 750
100 g mąki pszennej tortowej
500 ml wody przegotowanej
100 g otrębów lub słonecznika
2 płaskie łyżeczki soli
1 łyżeczka cukru
40 g drożdży prasowanych
1 łyżkę oleju

  • Like 1
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.