kleopatra Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 GULASZ Z WOŁOWINY Składniki: mięso wołowe na gulasz czerwona fasola z puszki kukurydza z puszki marchewka duża cebula chili, papryka słodka, pieprz kajeński, kminek, pieprz czarny, sól ryż pezygotowanie: Cebulę drobno pokroić, wrzucić na patelnię (lub do garnka) i podrumienić na oleju. Mięsko drobno pokroić i dorzucić do cebuli. Wlać trochę wody i gotować przez ok. godzinę, co jakiś czas mieszając i dodając wody. Po pewnym czasie dodać pokrojoną w kostki marchew. Kiedy mięso zmięknie, dodać fasolę, kukurydzę i koncentrat. Doprawić i podgotować dopóki sos nie uzyska odpowiedniej konsystencji, a wszystkie warzywka nie zmiękną. Podawać z ryżem smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.