Skocz do zawartości

Pieczeń z boczku


syrenkaa4

Rekomendowane odpowiedzi

składniki: 1 kg boczku świeżego 2 łyżki wegety 1 szklanka mleka świeżego przysmażona cebula czosnek, pieprz, trochę bułki tartej 2 całe jajka wykonanie: Boczek zmielić dodać wszystkie składniki, dobrze wyrobić . Przełożyć do wyłożonej folią aluminiową foremki ,najlepiej korytko od pieczenia babki, przykryć też folią. Piec 1,5 godziny .Pyszne na ciepło ,ale też na zimno do chlebka, zamiast wędliny.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.