madosia77 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 dzien wczesniej przygotowac; 20 dkg drobno pokrojonych sliwek suszonych zalac to 100 ml rumu. oraz 25 dkg kokosu zalac smietana kremowka 400 ml zostawic to na 24h.upiec ciemny biszkopt z 6 jaj ,na biszkopt wylozyc 1/2sloika dzemu porzeczkowego na dzem wylozyc mase kokosowa dodac do kokosu 1 szk.cukru pudru a na to krem sliwkowy:1 kostka masla utrzec na puch 1/2 szkl cukru pudru 2 jaja dodac sliwki namoczone w rumie mozna gore polac polewa .ciasto na blaszke o wymiarach25x36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.