dana2005 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 przesmażyc na oliwie posiekaną cebulę. Nastepnie dodać starte na tarce jarzynowej 2 - 3 kiszone ogoki i dodać jeszcze śmietanę kremowkę. Odparować nadmiar soku i dodać pokrojony koperek. Cytuj
Magdalena Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Dosmaczas sos czy w smaku własnym i do jakich ryb ten sos podajesz? Cytuj
dana2005 Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Dosmaczas sos czy w smaku własnym i do jakich ryb ten sos podajesz? Sos ten dosmaczam- pieprzem, odrobiną cukru ewentualnie solą. Podaje go do ryb morskich smażonych. Cytuj
Magdalena Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 :) Dziękuję za szybką odpowiedż pozdrawiam Magdalena!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.