Skocz do zawartości

Klopsy po Grecku


pszczolaksc

Rekomendowane odpowiedzi

40 dag mięsa mielonego 1 jajko,2 łyzki byłki tartej 1 łyżka musztardy 3 łyżki oleju, 35 dag porów 40 dag krojonych pomidorków ( z puszki) 2łyzki koncentratu pomidorowego 350 ml rosołu zioła (greckie albo do pizzy) Przygotowanie Miesko wymieszac z jajkiem bułką tartą i musztardą-przyprawić ziółkami Uformowac klopsiki,smazyc na gorącym tłuszczu 10 min.Pory pokroic w plasterki.Klopsy wyjąc z patelni,a na tym tłuszczu przysmażyc pory.Dodac pomidory i koncentrat pomidorowy,podlać rosołem zagotować.Wszystko dusic ok 5 min.Przyprawic solą pieprzem i odrobina cukru.Doadac klopsiki podgrzac.Podawac z pieczywem lub makaronikiem... Polecam Mój ostatni hit:)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.