Gość mobo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Witam, poszukuję przepisu na ciasto do smażenia w nim bananów. Ale taki jest problem że wszystkie jakie znajduje to nalesnikowe a mi chodzi o takie jakie jadłem u wietnamczyka. I to jest zupełnie inny wymiar ciasta jest puszyste poprostu pyszne. Znajomy u nich żarcie rozwozi to mówi że jest mocno gęste ale nie dodają piany z jajek tak jak to jest na przepisach w necie. Zna ktos dokładnie taki przepis jak serwują u wietnamca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.