arabika Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 1 woreczek ryżu 1 puszka tuńczyka w oleju 1 puszka kukurydzy 3-4 ogórki konserwowe 1 cebule majonez pieprz sól Ryż ugotować w osolonej wodzie Z tyńczyka odlać olej podzielić na mniejsze cześci . Kukurydze osączyć.Ogórki i cebule pokroić w kostke Wszystko połączyć z wystudzonym ryżem .Na końcu dodać majonez pieprz i sól Wymieszac i odstawić na 2 godzinki do lodówki Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Droga Arabiko chciałam Ci pogratulować, sałatka była pyszniutka :D . Po prostu "tuńczykowe miodzio" :D :D :D Jest teraz jedną z moich ulubionych. Ja uwielbiam sałatki z dodatkiem tuńczyka :D Dziękuje za przepis i pozdrawiam :D Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arabika Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Bardzo Dorotko się ciesze że sałatka smakowała :D :D :D Dzieki za zdjecia do mojej sałatki :D Pozdrawiam cieplutko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.