Skocz do zawartości

Karczek z suszonymi grzybami


marika

Rekomendowane odpowiedzi

Karczek kroimy w plastry grubości ok 1,5 cm. Każdy plaster smarujemy musztardą, solimy, prosypujemy czosnkiem mielonym, papryką słodką mieloną. Przygotowane mięso wkładamy do naczynia żaroodpornego lub brytfanny najlepiej na położone wcześniej kawałki margaryny lub innego tłuszczu. Na karczek dodajemy suszone grzybki ( ja osobiści dodaję ogonki suszone) i pokrojoną cebulę. Piec ok godziny w 180 stopniach (do zmięknięcia mięsa). Życzę smacznego !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.