papuga Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 1 kg filetow sledziowych 1 szkl. oleju 10 dag rodzynek 2 lyzki cukru 2 lyzki octu 4 cebule 1 sloiczek przecieru pomidorowego Cebule obrac ,pokroic w krazki i usmazyc na zloty kolor, dodac cukier, przecier i ocet zgotowac.Rodzynki sparzyc w goracej wodzie i dodac do sosu ,wszystko razem wymieszc .Gdy sos troszke wystygnie pezelozyc na platy sledziowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.