agadir Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 6 jaj ugotowanych na twardo Lyżka masła łyżka koncentratu pomidorowego Lyżka posiekanej natki pietruszki 3 łyżki drobno utartego sera ementalera Pieprz,sól Sos 4 łyżki gęstego majonezu 1-2 łyżki keczupu 1łyżeczka musztardy Ostudzone jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłiuż i wyjąć żółtka, utrzeć je w miseczce z masłem koncentratem, dodać natke i drobno utarty ser, doprawić do smaku solą i pieprzem. Napełnić tą masą połówki jajek, formując farsz w ten sposub by odtworzyć z niego drugą połówkę jaja . Majonez wymieszać z musztardą i keczupem. Położyć po łyżeczce sosu na każdym jajku. Podawać z pieczywem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.