Skocz do zawartości

Jaja Aurora


agadir

Rekomendowane odpowiedzi

6 jaj ugotowanych na twardo Lyżka masła łyżka koncentratu pomidorowego Lyżka posiekanej natki pietruszki 3 łyżki drobno utartego sera ementalera Pieprz,sól Sos 4 łyżki gęstego majonezu 1-2 łyżki keczupu 1łyżeczka musztardy Ostudzone jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłiuż i wyjąć żółtka, utrzeć je w miseczce z masłem koncentratem, dodać natke i drobno utarty ser, doprawić do smaku solą i pieprzem. Napełnić tą masą połówki jajek, formując farsz w ten sposub by odtworzyć z niego drugą połówkę jaja . Majonez wymieszać z musztardą i keczupem. Położyć po łyżeczce sosu na każdym jajku. Podawać z pieczywem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.