aneta26 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 2 TOREBKI RYZU DŁUGOZIARNISTEGO 1ŁYŻECZKA SOLI 1 CEBULA 250G OGÓRKÓW KONSERWOWYCH 125G PAPRYKI MARYNOWANEJ CZERWONEJ POKROJONEJ W PASKI 1 ŁYŻKA STOŁOWA KAPARÓW 4 ŁYŻKI OCTU STOŁOWEGO PIEPRZ 4 ŁYŻKI OLIWY 250G RYBY WĘDZONEJ SZCZYPIOR, KOPEREK RYŻ UGOTOWAĆ I ODSĄCZYĆ. CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ, OGÓRKI POKROIĆ W PLASTERKI. KAPARY ODSĄCZYĆ, RYBĘ POKROIĆ KOPEREK I SZCZYPIOR DROBNO POSIEKAĆ. WYMIESZAĆ WSZYSTKIE SKŁADNIKI I ODSTAWIĆ NA GODZINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutunia Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Te kapary są konieczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta26 Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jeśli ktoś nie przepada za kaparami to można dodać np. kukurydzę konserwową też jest pyszne> :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.