Skocz do zawartości

Sałatka Ryżowa Z Rybą Wędzoną


aneta26

Rekomendowane odpowiedzi

2 TOREBKI RYZU DŁUGOZIARNISTEGO 1ŁYŻECZKA SOLI 1 CEBULA 250G OGÓRKÓW KONSERWOWYCH 125G PAPRYKI MARYNOWANEJ CZERWONEJ POKROJONEJ W PASKI 1 ŁYŻKA STOŁOWA KAPARÓW 4 ŁYŻKI OCTU STOŁOWEGO PIEPRZ 4 ŁYŻKI OLIWY 250G RYBY WĘDZONEJ SZCZYPIOR, KOPEREK RYŻ UGOTOWAĆ I ODSĄCZYĆ. CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ, OGÓRKI POKROIĆ W PLASTERKI. KAPARY ODSĄCZYĆ, RYBĘ POKROIĆ KOPEREK I SZCZYPIOR DROBNO POSIEKAĆ. WYMIESZAĆ WSZYSTKIE SKŁADNIKI I ODSTAWIĆ NA GODZINE

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.