aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 30 DAG SERA ŻÓŁTEGO 2 JAJKA 2 DAG MASŁA 1 KAJZERKA SÓL, PIE[RZ GAŁKA MUSZKATAŁOWA PRZYPRAWA DO KOTLETÓW MIELONYCH BUŁKA TARTA OLEJ DO SMAŻENIA SER ZETRZEĆ NA DROBNEJ TARCE, DODAĆ BUŁKĘ,ŻÓŁTKA,MASŁO, PRZYPRAWIĆ DO SMAKU, DODAĆ PRZYPRAWĘ DO KOTLETÓW. WYROBIC NA GŁADKĄ MASĘ, DODAĆ UBITE NA SZTYWNO BIAŁKA, DELIKATNIE WYMIESZAĆ.KŁAŚC MASĘ ŁYZKĄ NA DESKĘ POSYPANĄ BUŁKĄ TARTĄ, FORMOWAĆ MAŁE KOTLECIKI, SMARZYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU. NAJLEPSZE JEST Z OSTRYM SOSEM POMIDOROWYM I PIECZYWEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.