syla Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 1 kg filetów mrożonych pokroić na kawałki, opanierować w mące i usmażyć Sos; 1 cebula-pokroić w kostkę i obsmażyć na tłuszczu na którym smażyliśmy ryby dodać sok z 1/2 cytryny,1 łyżkę tartega chrzanu, 1 śmietanę 18%, przyprawy i zieloną pietruszkę. Zagotować i polać rybę. Podawać z ziemniakami i surówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.