szprotawianka Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 1 kg filetów rybnych , 1 duża papryka , ogórek kiszony , cebula Zalewa; 3 szkl. wody ,1/2 szkl. oleju ,6 łyżek octu ,1 mały przecier pomidorowy , 3 łyżki keczupu, pieprz , ziele angielskie , liść laurowy ,sól do smaku .To zagotować i ostudzić . Rybę usmażoną w cieście naleśnikowym układać warstwamiw sloiku ;ryba ,papryka,ogórek, cebula i znowu tak samo na koniec zalać zalewą pozostawić w lodówce na noc i gotowe do jedzienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.