Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
zuziorek

Zupa krem cebulowo-porowa

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: ok. 5 dużych cebul 2 białe częsci pora kostka rosołowa łyżka masła Cebulę i por pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać kostkę i masło. Gotować do miękości, w miarę potrzeby uzupełnić wodę. Ostudzić, wszystko zmiksować. Dolać ok 300ml wody, zagotować. Doprawić vegetą, solą, pieprzem. Podawać z płatkami kukurydzianymi i tartym serem Smacznego

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.



×