Jamaica Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 -30 dag makaronu (najlepiej kolanka) -1,5 łyżki masła -10 dag sera żółtego (startego) -1,5 łyżeczki ketchupu -zioła prowansalskie -bazylia -oregano Makaron wrzucić do wrzącej osolonej wody i ugotować (jak to się fachowo mówi :D) al dente, czyli na pół-twardo. Odcedzić i lekko przestudzić. Następnie przełożyć go do rondelka, dodać masło, starty ser i ketchup. Podgrzewać całość na małym ogniu, dokładnie mieszająć. Gdy ser się roztopi i stanie ciągliwy, dodać przyprawy, wymieszać i zajadać ze smakiem :D Polecam!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.