Jamaica Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 -8 plasterków szynki -4 duże ziemniaki -2 jajka -1 szklanka mleka -2 łyżki koncentratu pomidorowego -tarty ser (ilość dowolna) -siekana garść świeżej bazylii ( jeśli nie mamy możemy zastąpić ją taką samą ilością natki pietruszki) -sól Przygotować puree z ziemniaków, mleka i jajek. Dodać siekaną zieleninę, koncentrat i ser, dobrze wszystko wymieszać. Nakładać nadzienie na środek plasterków wędliny, zwijać w rurki i przytrzymać wykałaczką. Ułożyć w natłuszczonej formie do zapiekania i wstawić do piekarnika na około 10 minut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.