Skocz do zawartości

Zapiekanka bawarska


Justyna 25

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 20dkg żółtego sera 8 średnich ziemniaków fix do zapiekanki bawarskiej 20dkg wędzonego boczku 20dkg kiełbasy np śląskiej natka pietruszki Przygotowanie ziemniaki pokroić w plastry i lekko obgotować (aby sie nie rozpadły) Boczek i kiełbase pokroić w kostke i obsmażyć na patelni Przygotować fix i połączyć go z wędliną oraz posiekaną pietruszką. Forme wysmarować tłuszczem ułożyc połowe ziemniaków na to sos z wędliną znów ziemniaki.Całość posypać serem zapiekać w 180stopniach ok 30minut

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.