Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pół paczki makaronu (grubszego np kolanek, świderek), 0,5 kg mięsa drobiwego, puszka czerwonej fasolki konserwowej, 30 dag pieczarek, 30 dag sera, przyprawy: sól, pieprz, vegeta, papryka Makaron ugotować. Mięso umyć, pokroić, przyprawić, smażyć na rozgrzanym oleju ok 15 min (aż mięso będzie miękkie. Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki i smażyć ok 5 min na patelni. Na dno żaroodpornego naczynia wyłożyć makaron, mięso, fasolkę, pieczarki i całość polać sosem (pół szklanki wody zagotować na patelni po pieczarkach dodać przyprawy, łyżkę śmietany i pół łyżki mąki. Całość wymieszać). Zapiekankę piec w nagrzanym piekarniku ok 15 min następnie posypać starkowanym serem i piec aż ser się rozpuści.

  • 10 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.