Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

pszczółka maja

Aktywni Smakowicze
  • Zawartość

    222
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutralny

1 obserwujący

O pszczółka maja

  • Tytuł
    Przyjaciel Smacznego

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Mężczyzna

Kontakt

  • Gadu-Gadu
    5021069
  1. ciesze się że serniczek smakuje. apsik świetny pomysl z tą polewą i orzechami. zachęcam wszystkich neizdecydowanych do próbowania i wprowadzania wlasnych warjacji na temat tego serniczka
  2. już mamy lato więc przypominam przepis. moze ktos wypróbuje
  3. Myślę, że tortilę to raczej trzeba kupić, albo można rzobić takie twistery z naleśnikami. ja tak robie i wychodzą smaczne.
  4. Ja wole sama mielić twaróg bo ten juz gotowy jest żadszy. Co do ciasta kruchego nie kruszy się mocno, co widać na zdjęciu, jest dość zwarte. Emcyber moze temperatura była zbyt wysoka i to ciasto z wierzchu wyschło i dlatego się kruszyło?
  5. takie liscie mozna kupic w supermarketach. sprzedawane sa w sloiczkach
  6. Doruniu a jak robisz jagodowe? Dodajesz miksowane jagody? A jak by tak rozpuścić czekolade i dodać. Może wyszłyby czekoladowe.
  7. ciesze się, że smakują ;) teraz podobno jest w Polsce upał, więc zachęcam do zrobienia lodów. ;)
  8. tak oczywiscie ze 1/4 szklanki cukru. przepraszam za pomyłkę. już wszystko poprawiłąm.
  9. ciesz sie, że wam smakują. super,też ze znalazłyście swoje sposoby na te lody :-D. zachęcam tych któzy są niezdecydowani
  10. ja kiedyś powlekałam fugę gliceryną za pomocą patyczków do uszu.
  11. ja natomiast nie polecam zelmera z miską. chodzi kiepsko, szybko nam się zepsuł, ale cóż może taki egzemplarz. moze natomiast warto kupiś takie urządzenie wielofunkcyjne typu Kasia.
  12. Ciesze się, że smakowały. Ja też je bardzo lubię. Świetny pomysł z tą truskawkową śnieżką. Będę musiała wypróbować. Wogóle wpadłam na pomysł, że może można by było użyć np jogurtu owocowego.
  13. Dziękuje bardzo :wink:. Polecam wszystkim ten przepis. Gofry naprawdę są chrupiące.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.