Skocz do zawartości

Kapusta


asiak30

Rekomendowane odpowiedzi

Przygotowujemy w równych cześciach:kapustę,marchewkę,pietruszkę,seler,cebulę plus kilka ząbków czosnku (kiedy jest sezon na kalarepkę można ją także dodać). Wszystkie warzywa kroimy na zapałkę. Podsmażamy na oleju warzywa zaczynając od najtwardszego,dodając stopniowo kolejne. Kiedy wszystkie warzywa są podsmażone zalewamy je rosołkiem , dusimy do miękkości. Gdy są już gotowe dodajemy dużą ilość koperku, podbijamy śmietaną ewentualnie z dodatkiem mąki i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pyszne z bułką i jako jarzynka do obiadu :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.