dareks Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ziemniaki umyć nie obierać pokroić w ćwiartki lub ósemki w zależności od wielkości ziemniaka, odsączyć wrzucić na gorący olej. Smażyć na dużym ogniu pod przykryciem, co jakiś czas mieszając. Podaje je z karkówką z grila oraz z cykorią w sosie śmietanowo majonezowo czosnkowym. Smacznego. :-D Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 smaczne są też ziemniaczki pokrojone w plasterki, posypane przyprawą do ziemniaków i oczywiście smażone. Na grilla jak znalazł. :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.