Skocz do zawartości

Ziemniaki Po Staropolsku


dareks

Rekomendowane odpowiedzi

Ziemniaki umyć nie obierać pokroić w ćwiartki lub ósemki w zależności od wielkości ziemniaka, odsączyć wrzucić na gorący olej. Smażyć na dużym ogniu pod przykryciem, co jakiś czas mieszając. Podaje je z karkówką z grila oraz z cykorią w sosie śmietanowo majonezowo czosnkowym. Smacznego. :-D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.