asienka77 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 1 paczka kleiku ryżowego 3 całe jajka 1 szklanka cukru 2-3 łyzki wiórków kokosowych 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 kostka masła lub margaryny Sposób wykonania: Wszystkie składniki dokładnie wyrobić,formować kulki, rozpłaszczyć i w środek kłaść marmoladę lub dżem. Piec 15-20 minut aż cistka się zarumienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alcia Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 :) jakie maja byc duze te kulki? czy posypac czy posmarowac blache do pieczenia? prosze o wiecej informacji bo nie kazdy wie co i jak po kolei czynic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka77 Opublikowano 15 Października 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Ja zawsze robię kulkę wielkości orzecha włoskiego,rozpłaszczam,na środku dziurkę,a w nią marmolada lub dżem.Nigdy nie podsypuję blachy,bo zawsze piekę na papierze do pieczenia. Przepis jest bardzo prosty:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja5 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Bardzo dobre ciastka piekłam je córce kiedy była na diecie bezglutenowej.POLECAM.SMACZNEGO. :) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.