ina12 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 40 dag cukini 4 łyżki oleju 4 ząbki czosnku, sól, pieprz zielony koper lub pietruszka. Obraną pokrojoną w drobną kostkę cukinię włożyć na rozgrzany olej, usmażyć, pozostawić do wystudzenia. Do zimnej usmażonej cukini dodać roztarty z solą czosnek, skropić z sokiem z cytryny. Wymieszać , posypać sporą ilością zielonego kopru. Jest to smaczny dodatek do pieczywa z jajkiem, wędliną lub wędzoną rybą. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.