Gosia Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Składniki:Nieduża kapusta pekińska Puszka tuńczyka w oleju lub sosie własnym Puszka kukurydzy Świeży ogórek (bez skórki ) Pomidor (do przybrania) Małe opakowanie jogurtu naturalnego Szczypta cukru,pieprz,sól Kapustę umyć,pokroić według uznania,dodać tuńczyka,kukurydzę,pokrojony w kostkę ogórek i przyprawy.Wszystko polać jogurtem i wymieszać.Przełożyć do salaterki.Przybrać boki sałatki stojącymi plastrami pomidora.Sałatkę należy przyrządzać tuż przed podaniem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.