halinka:0 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Upiec biszkopt z 12 jaj 1.5 l śmietany 6 łyżek cukru pudru 1 dżem brzoskwiniowy 6 śmietanek fix 2 galareki brzoskwiniowe ugotować w 3 szkl. wody i pokroic w drobną kosteczkę 1 czekolada gorzka 1 p. brzoskwiń Wykonanie: śmietanę ubić z cukrem i fiksami. biszkopt przekroić na na 5 cześci. Na 1 położyć troche śmietany z dżemem, przykryć plackiem i polożyc śmietanę z połową galaretki na to plecek i śmietanę z czekolada, nastepnie placek i smietane zbrzoskwiniami pokrojonym,i w kostkę. wierch tortu udekorować smietana i posypac galaretka Pychaaaaaaaaaa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.