Mila Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Danie którym można się pochwalić… Skład: 1 polędwiczka wieprzowa (duża) 1 puszka ananasów sól pieprz 1 jajko bułka tarta olej do smażenia Wykonanie: Polędwiczkę pokroić (w poprzek włókien), delikatnie rozbijając uformować małe kotleciki, przyprawić solą i pieprzem, obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej, po czym smażyć chwilę z obu stron na dobrze rozgrzanym tłuszczu. Każdego kotlecika podawać razem z ananasem, surówką z marchewki i gotowanymi ziemniaczkami z koperkiem. Polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.