Solka Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Czy można uratować jakoś potrawę po dodaniu zbyt dużej ilości pieprzu lub ostrej papryki? ;-) Niekiedy zdarza się "przeostrzyć"... :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Cóż - tak najbardziej prymitywnie - rozcieńczyć/zwiększyć ilość tym razem bez doprawiania. Czy przyprawę da się zneutralizować - ja nie słyszałem o tym niestety. Ale może ktoś z Forumowiczów? Cytuj
DeLarge Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 ja gdy kiedyś robiłem chyba wieprzowinę przesadziłem z ostrą papryką, dodałem wtedy miodu, innym razem dodałem jedno jabłko...mi smakowało, nie wiem jak Tobie Solka ;-) pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.