ina12 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 1 kg mieszanych grzybów 4 duże pomidory 1/2 szklanki śmietany 4 łyżki oleju 1 łyżeczka papryki pęczek natki 1 cebula, pieprz, sól grzyby oczyścić, umyć, dokładnie osączyć i pokroić. Olej rozgrzać w dużym rondlu, wrzucić grzyby, smażyć na wolnym ogniu 10 min, cały czas mieszając, dodać sparzone, obrane i pokrojone pomidory, posiekaną cebulę, dusić na małym ogniu pod przykryciem około 30 min. Pod koniec duszenia dodać posiekaną natkę, paprykę, sól i pieprz, wymieszać ze śmietaną. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.