Skocz do zawartości
ina12

Zupa Z Podgrzybków

Rekomendowane odpowiedzi

50 dag podgrzybków cebula, papryka 1 litr bulionu 1 łyżka mąki 2 łyżki masła 1/2 szklanki śmietany 1 łyżka natki pieprz, sól Oczyszczone, umyte grzyby i cebulę pokroić w plastry, paprykę pokroić w kostkę. Na maśle zeszklić cebulę, wrzucić grzyby i paprykę, dusić około 15 min. Wlać bulion, wymieszać i gotować jeszcze 10 min, pod koniec dodać śmietanę wymieszaną z maką, przyprawić solą i pieprzem, delikatnie wymieszać i posypać natką. ina12

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość oldtimer

Można spotkać czasem bulion grzybowy z kawałkami suszonych grzybów - nada odpowiednią nutę smakową zupie z podgrzybków - ja mam swój ulubiony z firmy Mr Cook, ale poza opakowania cateringowymi w detalu go niestety nie spotkałem.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.