Skocz do zawartości

Ryba W Potrawce Curry


Dorunia

Rekomendowane odpowiedzi

-70 dkg.filetów z dorsza -sok z 1 cytryny -pęczek cebuli dymki -masło -2 łyżki mąki -2 łyżki curry -1 szk.mleka -1 szk.bulionu -1/2 szk.śmietany kremówki -sól,biały pieprz Rybę umyć i pokroić w kostkę,skropić sokiem z cytryny.Dymkę pokroić w krążki i podsmażyć na maśle,oprószyć mąką i curry i zasmażyć.Zalać rosołem i mlekiem, zagotować i zabielić śmietaną.Rybkę w tym sosiku gotować około 10 minut.Posolić,popieprzyć i można podawać z ryżem. SMACZNEGO ;-) :grin: :-D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.