Skocz do zawartości

Bakłażany Z Serem Feta


Dorunia

Rekomendowane odpowiedzi

-bakłażan -oliwa -ser feta -sól,pieprz -przecier pomidorowy -woda lub wino Przecięte wzdłóż bakłażany obsmażam na oliwie,żeby zmiękły,następnie wkładam do naczynia żaroodpornego odciętym na wierzch,solę, pieprzę i kładę po ładnym plasterku sera fety,a na wierzchy polewam gęstym sosem pomidorowym.Do naczynia wlewam trochę wody lub wina i zapiekam około pół godziny w 170 st. SMACZNEGO ;-) :grin: :-D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.