radziosny Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Keczup mi sie przejadl. Moze macie jakis fajny przepisik na jakis gesty, kremowy, nie ostry sos do frytek? (byle nie czosnkowy bo tez mi sie przejadl). Moze polecicie tez cos z gotowych sosow dostepnych w sklepie w byteleczkach i sloiczkach? pozdrawiam radziosny ;-) Cytuj
DeLarge Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 jeżeli juz jem frytki to raczej tak jak w Belgii czyli z majonezem, w sklepach do kupienia jest taka mieszanka: przyprawa do frytek i dań z ziemniaków... polecam połączenie majonezu z ową mieszanką Cytuj
zuziorek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 A ja polecam sosik serowy: *jogurt naturalny *majonez *ser żółty starty na drobnej tarce *vegata *czosnek Składniki połączyc, konsystencja gęstej smietany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi